nlgroeit-800x600

nlgroeit maakt ondernemers groter

Op 13 januari is nlgroeit gelanceerd: een publiek-private samenwerking tussen het Ministerie van Economische Zaken, NLevator en de Kamer van Koophandel. Het initiatief heeft als doel het groeivermogen in het midden- en kleinbedrijf te vergroten.

Nlgroeit wil ondernemers bewust maken van groeikansen en hen aanmoedigen om gebruik te maken van mentoring, coaching en opleiding. Het initiatief helpt de ideale match met een mentor, opleiding of andere dienst te vinden.

Het platform www.nlgroeit.nl laat inspirerende voorbeelden van groeiondernemers zien en biedt relevante informatie en tools. De komende jaren worden events voor groeiende ondernemers ondersteund en georganiseerd.

Nlgroeit ontwikkelt en ondersteunt initiatieven waarbij ondernemers elkaar kunnen helpen in hun groeiproces.

Sarah De Preter

Huizen bouwen, schepen bouwen, wegen bouwen, bruggen bouwen. Ik bouw zinnen. 20 jaar ervaring met het schrijven van interviews, persberichten, webteksten en zakelijke teksten voor huizenbouwers, scheepsbouwers, wegenbouwers en bruggenbouwers. Specialismen: bouwsector, maritieme sector en logistiek, infrastructuur en techniek.

Geef een reactie