Floor 5

Workshop “Onmisbaar in de rechtspraktijk”

Floor Zijdenbos-Jansen, lid van zzp Capelle, geeft op 28 januari in de FlexLounge in het Ondernemershuis de workshop ‘Onmisbaar in de rechtspraktijk’.

Floor is sinds 35 jaar juridisch secretaresse en begon in 2008 haar eigen bedrijf Flora’s Secretary Services. De workshop die ze verzorgt, richt zich tot juridische secretaresses en doelt op de verbreding en opfrissing van hun juridische kennis.

Wat?

Deelnemers krijgen o.a. een inleiding in het algemeen Nederlands rechtssysteem, een overzicht van de diverse (bijzondere) procedures, vonnissen, een inleiding in het beslag- en executierecht, insolventierecht en de particuliere rechtspraak. Ook verstrekt Floor de meest recente informatie over het digitaal procederen, dat medio 2016 van start gaat.

Voor wie?

De workshop is interactief en toegankelijk voor iedere juridisch secretaresse, ongeacht het rechtsgebied waarin ze werkt en ongeacht de ervaring. Ook mensen die een carrière-switch naar het beroep van juridisch secretaresse willen maken zijn welkom!

Kijk voor meer informatie op de website van Floor. Hier vind je ook een samenvatting van haar vorig jaar verschenen boek “Juridische secretaresse, onmisbaar in de rechtspraktijk”.

Locatie: FlexLounge, Ondernemershuis

Tijd: 13-17 uur

Sarah De Preter

Huizen bouwen, schepen bouwen, wegen bouwen, bruggen bouwen. Ik bouw zinnen. 20 jaar ervaring met het schrijven van interviews, persberichten, webteksten en zakelijke teksten voor huizenbouwers, scheepsbouwers, wegenbouwers en bruggenbouwers. Specialismen: bouwsector, maritieme sector en logistiek, infrastructuur en techniek.

Geef een reactie